Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:47 20 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie mare pentru elevi Sala de sport din comuna Grădina a fost inaugurată (galerie foto)

ro

09 Nov, 2018 00:00 913 Marime text
Sala de sport din Grădina a fost inaugurată, ieri, cu mare multă bucurie şi entuziasm. Este una dintre investiţiile mult aşteptate de elevii şcolii Gimnaziale nr. 1 din localitatea Grădina. Proiectul a fost demarat în anul 2016, iar în primăvara anului 2017, cu fonduri alocate Primăriei Grădina de Consiliul Judeţean Constanţa, lucrările au putut fi finalizate.
 
Iată că, ieri, panglica noii săli de sport a fost tăiată de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, şi primarul localităţii Grădina, Gabriela Iacobici, alături de consilierii locali, profesorii şi elevii din comuna Grădina.
 
„În an Centenar şi la 140 de ani de la reîntoarcerea Dobrogei la patria-mamă, am inaugurat la Grădina, alături de doamna primar Gabriela Iacobici, sala de sport din localitate. Am încercat mereu să-i sprijin pe primarii din judeţ şi mă bucur să văd rezultatele. Lucrările la această sală au început anul trecut şi iată că în numai un an, cu cei aproximativ 400.000 de lei primiţi de la Consiliul Judeţean Constanţa, începând de astăzi, copiii din Grădina au un loc special pentru a face mişcare. Voi continua să susţin toate investiţiile pe care primarii le vor propune pentru dezvoltarea tuturor localităţilor din judeţul nostru“, le-a transmis celor prezenţi la eveniment preşedintele CJC Marius Horia Ţuţuianu
 
Conform proiectului, sala are 24 de metri lungime şi aproximativ zece metri lăţime. „Era extrem de importantă, atât pentru efectuarea orelor de sport, cât şi pentru repetiţii, spectacole, serbări, festivitatea de deschidere a anului şcolar şi alte activităţi care se pot derula aici. În acest fel, nu vom mai fi nevoiţi să mutăm copiii în Căminul Cultural, va fi mult mai uşor“, a spus primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii