Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele lui Marian Gălbinaşu, primarul comunei Corbu, declarat incompatibil de ANI (documente)

ro

17 Jul, 2013 00:00 6349 Marime text
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat că o serie de foşti şi actuali primari şi viceprimari din judeţul Constanţa se află în stare de incompatibilitate „ca urmare a exercitării simultane de către aceştia atât a funcţiei de primar sau viceprimar, cât şi a calităţii de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor a societăţilor comerciale de interes local, contrar prevederilor legale care reglementează regimul juridic al incompatibilităţilor”. Sunt însă şi aleşi locali din judeţul Constanţa care au intrat în atenţia Agenţiei de Integritate pentru un presupus conflict de interese şi pentru o presupusă infracţiune de fals în declaraţii.

Aşa cum am anunţat, cotidianul ZIUA de Constanţa va prezenta, în fiecare ediţie, averea şi interesele acestor aleşi locali. Continuăm astăzi cu liberalul Marian Gălbinaşu, primarul comunei Corbu. Potrivit declaraţiei de avere completate pe 14 mai anul acesta, declaraţie disponibilă pe site-ul Primăriei Corbu, liberalul deţine patru terenuri agricole de 0,5 hectare, 1.311 metri pătraţi, 0,4583 metri pătraţi, respectiv 4060 metri pătraţi, toate situate în localitatea Corbu. Acestora li se adaugă o casă de locuit, în Corbu, în suprafaţă de 50 metri pătraţi, dobândită prin cumpărare.
În ceea ce priveşte bunurile mobile, trebuie menţionat că, în declaraţia de avere a lui Marian Gălbinaşu regăsim un autoturism Volkswagen, fabricat în 2008. Liberalul nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Marian Gălbinaşu nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe. Aşa cum reiese din declaraţia de avere mai sus menţionată, primarul comunei Corbu nu are nici datorii.
Cât despre venituri, şeful administraţiei publice locale din Corbu a încasat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un salariu de 21.389 lei. Soţia sa, învăţătoare la Şcoala Principală nr. 38 „Gheorghe Lazăr”, a încasat, pentru aceeaşi perioadă, un salariu de 20.480 de lei.
Marian Gălbinaşu este preşedintele Organizaţiei PNL Corbu şi membru în Biroul Judeţean al PNL Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii