Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Pantelimon, acord cu Top Geocad SRL pentru furnizarea de servicii de cadastru (DOCUMENT)

ro

12 Feb, 2024 17:00 814 Marime text
  • Denumirea achiziției este „măsurători și întocmire documentații cadastrale localități județul Constanța”
  • Valoarea se ridică la 100.000 de lei
 
Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța, a achiziționat servicii de cadastru, prin cumpărare directă.
 
Denumirea achiziției este „măsurători și întocmire documentații cadastrale localități județul Constanța”.
 
UAT Comuna Pantelimon dorește să achiziționeze pachetul ce constă în: Executare măsurători în teren și întocmirea documentațiilor necesare înscrierii în cartea funciară în vederea inventarierii domeniului public și privat; Întocmirea planurilor parcelare pentru punerea în posesie cf Legii 247/2005, avizarea acestora la OCPI, semnarea PV de punere în posesie; Executarea măsurători și reconstituirea planurilor parcelare care au stat la baza emiterii TP cf L18/1991 si L1/2001, avizarea acestora la OCPI Cta conform ordin 600/2023; semnarea PV de punere în posesie pentru corectarea TP. Măsurători și întocmire documentații cadastrale (dezmembrări, alipiri, actualizări) pentru imobile situate în intravilanul și extravilanul (arabil, pășuni, neproductiv, vie, livadă) localităților din jud. Constanța. Măsurători și întocmire planuri de situație, ridicări topografice, trasări în teren pentru imobile situate în intravilanul și extravilanul localităților din jud. Constanța.
Obținere extrase de informare și extrase de plan cadastral de la OCPI Constanța pentru diferite imobile.
 
Firma căreia Primăria Pantelimon i-a atribuit contractul este Top Geocad SRL.
 
Valoarea se ridică la 100.000 de lei.
 
Contractul a fost publicat pe 8 februarie 2024 în SEAP.
 
Despre Top Geocad SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 februarie 2024, Top Geocad SRL are sediul în Medgidia, județul Constanța, pe strada Decebal nr. 12. Obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Top Geocad SRL a fost înființată pe 23 septembrie 2002.
 
Datele financiare din 2022 arată că a obținut un profit de 1.656.029 de lei, o cifră de afaceri de 4.019.541 de lei și a avut o medie de 31 de angajați.
 
Conform termene.ro, ca asociați, dar și ca administratori figurează Mirel Bojnigeanu și Naidin Florea.
 
Potrivit RECOM, Mirel Bojnigeanu mai figurează în Megapont Vision SRL, Ecoplant Tortoman SRL, N&B Style Company SRL (radiată), Stereo Top SRL (radiată) și Bojnigeanu Mirel Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate). Naidin Florea mai este prezent în: Megapont Vision SRL, Ecoplant Tortoman SRL, N&B Style Company SRL (radiată), Aripi Dobrogene SRL (radiată) și Naidin Florea Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate).
 
Conform termene.ro, Top Geocad SRL a câștigat 303 cumpărări directe, iar Primăria Independența, Primăria Cobadin, Primăria Mircea Vodă, Primăria Siliștea etc. se află printre cumpărători.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Pantelimon caută firmă pentru asfaltarea mai multor străzi din localitatea Nistorești. Oferă peste jumătate de milion de euro pentru lucrări (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii