Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Pantelimon caută firmă pentru asfaltarea mai multor străzi din localitatea Nistorești. Oferă peste jumătate de milion de euro pentru lucrări (DOCUMENT)

ro

08 Jan, 2024 13:55 846 Marime text
  • Valoarea contractului este estimată la 2.580.228,46 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu aproape 520.000 de euro, la cursul actual.
Primăria Comunei Pantelimon a deschis procedura pentru atribuirea contractului de lucrări de asfaltare a mai multor străzi din localitatea Nistorești, din comună.
 
Sunt vizate străzile Bisericii, Principală și strada Mare, din Nistorești.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Valoarea contractului este estimată la 2.580.228,46 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu aproape 520.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Execuția lucrărilor aferente realizarii obiectivului «Asfaltare Strada Bisericii, Strada Principală și Strada Mare, localitatea Nistorești, comuna Pantelimon, județul Constanța»“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 ianuarie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 19 mai 2024.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
 
Costel Armășescu – Primar
Gheorghe Martinescu –  Viceprimar
Diana-Alexandra Panait - Secretar Comuna
Consilieri locali: Daniel Nicolae, Constantin Pericica, Nicu Andrei, Ion  Marin, Ioan Muresan, Stefan Dragut, Rodica Morosanu, Marian Ion, Daniela Neghina, Constantin Mocanu
Vasile Petre  –  Referent principal, compartiment urbanism / Președinte comisie de evaluare – cu drept de vot
Diana-Silvia Cuzic - Referent, compartiment contabilitate / Viza CFP / Membru comisie de evaluare
Iuliana Butuman -  Referent / Membru comisie de evaluare
Alexandru Cătălin Andrei - Referent / Membru de rezervă al comisiei de evaluare
Mona Elena Olar  - Referent / Membru de rezervă al comisiei de evaluare
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța: Firma unui fost comandant al IPJ Constanța, contract adjudecat cu alte societăți de la Primăria Lumina (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii