Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi desfăşurate de poliţiştii locali din Constanţa în domeniul circulaţiei rutiere şi ordinii publice

ro

02 Sep, 2017 00:00 2166 Marime text
Direcţia Poliţia Locală din cadrul municipalităţii a prezentat sinteza activităţilor desfăşurate în luna august de poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi liniştii publice. Numărul total de sancţiuni aplicate a fost de 1.690, iar valoarea totală a amenzilor aplicate - 361.040 de lei.
 
În această perioadă, poliţiştii locali au acţionat pentru menţinerea fluenţei traficului rutier, au desfăşurat activităţi de verificare a modului de efectuare a transportului public de mărfuri şi persoane în regim de maxi-taxi, taxi, precum şi în regim de închiriere, iar în Campusul Social „Henri Coandă“ s-a acţionat în scopul prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.
 
Lucrători din cadrul Poliţiei Locale, în colaborare cu lucrători ai Secţiilor nr. 1, 2, 3, 4 şi 5 de Poliţie, au acţionat pe raza municipiului Constanţa, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, luând măsuri de prevenire şi combatere a faptelor antisociale. Poliţiştii locali, alături de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, ai Serviciului de Asistenţă Socială, precum şi lucrători şi utilaje aparţinând SC Polaris M Holding SRL au acţionat în scopul demolării, igienizării şi identificării persoanelor care locuiau în adăposturi improvizate pe domeniul public. Totodată, în urma sesizărilor primite prin dispeceratul Poliţiei Locale, poliţiştii locali au intervenit pentru soluţionarea a 217 sesizări privind încălcarea normelor legale prevăzute în HCLM 184/2013 privind îmbunătăţirea activităţilor de gospodărire, protecţia mediului, întreţinerea şi înfrumuseţarea municipiului Constanţa, precum şi în Legea nr. 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii