Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Ce firmă va efectua lucrări de reparații la iluminatul public din parcul Ion Dobre, Năvodari?

ro

14 Mar, 2024 10:49 639 Marime text
Primăria orașului Năvodari, județul Constanța, a achiziționat lucrări de reparații ale iluminatului public pentru parcul Ion Dobre.
 
Cumpărarea directă s-a realizat pe 12 martie 2024, câștigăor fiind Lucris Servcom SRL, valoarea finală fiind de 38.545,7 lei. Se vor executa lucrări de reparații de iluminat public pentru parcul Ion Dobre conform deviz. Pentru execuția lucrărilor se vor monta 10 stâlpi pentru iluminat public, 10 corpuri de iluminat, 110 ml cablu pentru energie electrică cu secțiunea 16 mmp, 96 ml tub copex, 22 mc săpătura manuală de pământ. Valoarea ofertată va include costurile cu manoperă, utilajele și transportul. Valoarea estimată nu cuprinde TVA.
 

Lucris Servcom SRL


 
Firma este fondată în anul 2005, conform termene.ro. Pe anul 2022, a fost raportat un număr de 14 salariați, cu o cifră de afaceri de 2,5 milioane lei și un profit de 893.431 lei. Sediul social este pe strada Poiana nr. 2, Ovidiu, județul Constanța. Gheorghe-Lazăr Costel-Cristinel este asociat unic și administrator al companiei.
 
Firma a brevetat 122 de achiziții publice prin cumpărare directă, toate în județul Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii