Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:27 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A lucrat în Primăria Constanța. Chițac i-a restructurat postul. Luminița Beca a fost desemnată consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța(DOCUMENTE)

ro

03 Dec, 2021 00:00 3657 Marime text
  • Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea consilierului de etică din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța
  • Acesta este Luminița Beca, consilier juridic în cadrul Direcției generale de administrație publică și juridică
  • Consilierul de etică este desemnat pentru o perioadă de 3 ani potrivit art.452 din Codul Administrativ
  • Luminița Beca a lucrat în cadrul Primăriei Constanța în calitate de consilier juridic în Compartimentul contracte, avizări și legile Proprietății
  • După reorganizarea din primărie prin adoptarea noii organigrame, postul deținut de Beca a fost supus reorganizării, alături de alte patru
  • A făcut parte din Comisia formată la începutul acestui an din dispoziția primarului Chițac pentru renegocierea chiriei spațiului folosit de Primărie, cu destinația de sediu administrativ, în City Park Mall
  • Din noiembrie 2021 activează în cadrul CJC
     

Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea consilierului de etică din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța.

Potrivit dispoziției, vezi secțiunea „documente”, Lumința Beca, având funcția de consilier juridic în cadrul Direcției generale de administrație publică și juridică este consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța.

Consilierul de etică este desemnat pentru o perioadă de 3 ani prin dispoziția președintelui CJC în vederea respectării, monitorizării și prevenirii încălcării principiilor și normelor de conduită ale funcționarilor publici din cadrul instituției, potrivit art.452 din Codul Administrativ.


Luminița Beca a lucrat în cadrul Primăriei Constanța în calitate de consilier juridic în Compartimentul contracte, avizări și legile Proprietății și a făcut parte din Comisia formată din dispoziția primarul Vergil Chițac, la începutul acestui an,  care a renegociat chiria spațiului folosit de Primărie, cu destinația de sediu administrativ, în City Park Mall.


După reorganizarea din primărie prin adoptarea noii organigrame, postul deținut de Beca a fost supus reorganizării, alături de alte patru.
Din noiembrie 2021, Luminița Beca activează în cadrul CJC. Soțul său, Nicu Beca este angajat al Camerei de Conturi Constanța din cadrul Curții de Conturi a României.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța recrutează un consilier de etică, cu rol în prevenirea încălcării normelor de conduită. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații? (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii