Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Vicepreședintele CJC, Petre Enciu - „Avem multe proiecte în domeniul Sănătății. Spital Universitar, Municipal și Județean, la Constanța”

ro

25 Mar, 2021 14:23 2149 Marime text

  • Vicepreședintele Consiliul Județean Constanța, Petre Enciu, este invitatul nostru de astăzi la ZIUA LIVE pe site-ul ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Petre Enciu vorbește despre proiectele cu finanțare europeană derulate de administrația județeană.

Petre Enciu, președintele CJC, despre transperanța ședințelor din cadrul Consiliului: „Voi insista ca aceste ședinte să fie transmise live. Eu sunt informatician de profesie. Nu văd niciun impediment ca aceste ședinte de consiliu să nu fie transmise live. Nu cred că poate exista vreo scuză tehnică”.

„În ceea ce privește investițiile în Sănătate și proiectele, în această perioadă ne-am făcut temele și am trimis multe idei de proiecte care vizează domeniul sănătății. Aici vorbim despre extinderea Spitalului de Pneumofitziologie, vrem să extindem secția de Psihiatrie, vrem să investim într-un institut de cercetare pentru nutriție. Sunt foarte multe. Avem proiecte pentru tratamentul balneo, pentru diagnostic traumatologic. Există un ghid de finanțare prin care spitalele pot achiziționa echipamente pentru a preveni incendiile in contextul utilizării fluidelor medicale”, transmite Petre Enciu.


„Cred foarte mult în această linie de finanțare. Ne oferă siguranța că nu vom avea accidente de tipul celui de la Piatra Neamț la noi în județ”, a mai precizat Enciu.

„Avem un studiu de fezabilitate pentru un Spital Universitar. Avem un spital municipal care intră sub incidența Primăriei și un proiect de spital județean”, precizează Enciu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii