Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa - „Nu resping ideea unei cariere politice. Nu am un țel legat de o funcție politică în continuare“ (VIDEO)

ro

05 Oct, 2023 16:04 1052 Marime text
Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa vorbește la ZIUA LIVE despre activitatea instituției dar și despre problemele din sistemul educațional din județ, despre controalele la stațiile GPL și neregulile constatate dar și despre o eventuală candidatură la alegerile din 2024.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm și despre situația din comuna Agigea, după ce reprezentantul Guvernului în teritoriu a atacat hotărârea judecătorească prin care instanța de fond a obligat Prefectura să organizeze un referendum pentru demiterea primarului localității.

În calitate de vicepreședinte al regiunii Sud-Est al PNL la nivel național, vrem să aflăm de la Silviu Coșa cum privește PNL spre confruntările electorale de anul viitor și dacă se impune și pe plan local/ județean o construcție de tip Blocul Democratic, vehiculat la nivel național de liderii Coaliției PSD - PNL.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.coCutm/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Nu a existat nicio schimbare în modul în care interacționez cu alte instituții. 

Nu cred că am spus că mă cramponez de o funcție. Am spus că nu am un țel în acest sens. Am fost funcționar public foarte mult timp. Când am venit ca prefect eram tot funcționar public. Funcția de prefect este cea mai volatilă. Au fost cel puțin trei momente când nu mai puteam fi prefect. 

Am venit ca prefect în pandemie. 

Nu resping ideea unei cariere politice. Nu am un țel legat de o funcție politică în continuare. 

M-am înscris în PNL pentru că urăsc comunismul. Am rămas liberal în multe condiții vitrege. 

Până să vin la Prefectură nu aveam nici facebook. 

Constanța ajunsese cu multe lipsuri la scadență. Trebuiau înlocuite multe. Spitalul de Boli Infecțioase nu s-a stricat în timpul administrației Chițac, e un spital care a adunat multe lipsuri. Toate străzile trebuiau refăcute. Fondurile europene nu vin când vrem noi. dacă nu luăm banii atunci nu îi mai luăm. Aceeași problemă este și cu proiectele RAJA, cu cele de lărgire a plajelor. Este o perioadă cu mari provocări, pe care eu apreciez că administrația liberală a trecut infinit mai bine decât putea să treacă altă administrație. Prefer ca populația să le dea anul viitor colegilor mei o nouă la alegeri. 






Citește și: 

ZIUA LIVEPrefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa - „Obiectivul de a-i verifica pe cei care comercializează carburanți a fost îndeplinit“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii