Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internațională a Copilului, organizată la Muzeul Național Cotroceni

ro

27 May, 2024 11:38 397 Marime text
Sursa foto: Muzeul Național Cotroceni



 
  • De Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Național Cotroceni invită publicul sâmbătă, 1 iunie, să descopere unul dintre cele mai importante edificii din București, vechiul Palat Cotroceni, un loc de care se leagă multe evenimente importante din istoria țării.

Cu această ocazie va fi deschisă și expoziția care reunește lucrările câștigătorilor concursului Cotroceni Creativ Junior – la categoriile Mici artiști (gimnaziu) și Tineri artiști (liceu) –, dar și lucrări selectate în categoria Artiști de urmărit, ce vor putea fi vizionate atât în cadrul expoziției de la Muzeul Național Cotroceni, în perioada 1 iunie – 1 iulie 2024, cât și pe paginile de Instagram și Facebook ale muzeului, potrivit unui anunț al Muzeului Cotroceni.

Pe lângă expoziția permanentă, la Muzeul Național Cotroceni sunt deschise și expozițiile temporare aflate în desfășurare Salonul Artelor Decorative, în Spațiile Medievale, expoziția aniversară „Din adâncuri + Din văzduh = 80” a artistei Ileana Dana Marinescu, organizată în holul Salonului Cerchez și microexpoziția „Ion I. C. Brătianu – un destin pentru România Mare” în Salonul Cerchez.

Pentru toți copiii, cu vârsta până în 14 ani, însoțiți de părinți, accesul este gratuit.
 
 
 
 
 
 Citește și
  Sondaj de opinie Cum vei petrece 1 Iunie împreună cu copilul tău?
 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii