Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zboruri de repatriere pentru cetățeni indieni care lucrau în Ucraina. La ce ore sunt programate cursele

ro

26 Feb, 2022 07:56 1483 Marime text
Astăzi, 26 februarie 2022 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor decola, la orele 9:00, respectiv 12:00, două zboruri de repatriere pentru cetățeni indieni care lucrau în Ucraina, în momentul declansării conflictului militar cu Rusia.

Potrivit autorităților române, cetățenii indieni sunt transportați cu mai multe autocare de la vama Siret și escortați de Poliția de Frontieră. În aeroport, cetățenii indieni vor avea la dispoziție un flux special destinat și o zonă dedicată efectuării controlului de frontieră. Pentru fluidizare, procesarea se va efectua eșalonat, cu cetățeni aferenți câte unui autocar.

2Cursele vor fi operate cu aeronave B787 Dreamliner de către compania aeriană Air India, care vor decola cu destinație Delhi, respectiv Mumbai. La bordul fiecărei aeronave vor fi îmbarcați câte 235 de pasageri.
Compania Națională Aeroporturi București a luat toate măsurile necesare pentru ca procesarea pasagerilor să se deruleze în cele mai bune condiții. În acest sens a fost suplimentat personalul propriu din aeroport și s-a solicitat suplimentarea personalului de handling și de control.
Precizăm că orele de decolare pot suferi modificări.
Menționăm că procesarea celorlalți pasageri nu va fi afectată de această situație specială“ - au transmis reprezentanții Aeroportului Henri Coandă.


Sursa foto: unsplash.com/ John McArthur
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii