Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:49 22 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru-Ion Cilibia, Marin Abăseacă şi Marin-Marcel Petre, numiţi administratori neexecutivi ai Petroconst SA

ro

23 May, 2019 00:00 543 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii Petroconst SA, întrunită cu respectarea tuturor prevederilor legale şi ale actului constitutiv în şedinţă ordinară, la prima convocare, din data de 11 aprilie 2019, a luat mai multe decizii.
 
Astfel, au fost aprobate situaţiile financiare anuale auditate pentru anul încheiat la 31.12.2018 (bilanţ contabil, contul de profit şi pierderi, situaţia fluxurilor de trezorerie, notele explicative la situaţiile financiare anuale), pe baza rapoartelor administratorilor şi ale auditorului financiar.
 
O altă decizie se referă la aprobarea recuperării pierderii contabile înregistrate la 31.12.2018 din profitul nerepartizat aferent anului 2017 şi din fondul de rezervă al societăţii. De asemenea, au fost descărcaţi de gestiune administratorii societăţii aflaţi în funcţie pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar al anului 2018.
 
În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Petroconst SA a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019. Consiliul de Administraţie a fost împuternicit să-l aplice în funcţie de evoluţia pieţei. Asociaţii au aprobat planul de investiţii pe anul 2019 şi au împuternicit Consiliul de Administraţie să îl aplice în funcţie de situaţia financiară a societăţii.
 
Dumitru-Ion Cilibia a fost numit în funcţia de administrator neexecutiv, preşedinte al Consiliului de Administraţie, pentru un mandat de patru ani, cu începere de la data de 16.04.2019. Marin Abăseacă şi Marin-Marcel Petre au fost numiţi în funcţia de administratori neexecutivi, pentru un mandat de patru ani, cu începere de la data de 16.04.2019. Nu în ultimul rând, au fost aprobate contractele de administrare, Marin Abăseacă a fost împuternicit să semneze în numele societăţii contractul de administrare al preşedintelui Consiliului de Administraţie, iar Dumitru-Ion Cilibia - pentru a semna, în numele societăţii, contractele de administrare ale celorlalţi doi administratori.
 
Preşedintele Consiliului de Administraţie a fost împuternicit să semneze hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, să îndeplinească formalităţile legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea şi înregistrarea acesteia la Registrul Comerţului şi oriunde va fi necesar, putând submandata orice persoană pentru îndeplinirea formalităţilor.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii