Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlad Pascu și familia sa au făcut o „încercare josnică” de a pregăti o reducere a pedepsei. Ce spune avocatul Cuculis

ro

27 Jan, 2024 10:33 1252 Marime text
Vlad Pascu, autorul accidentului mortal din 2 Mai, împreună cu familia acestuia au făcut o „încercare josnică” de a obține o reducere a posibilei pedepse, acuză avocatul unora dintre victime.

Încercare josnica a lui Vlad Pascu si a familiei Pascu “per se” de a obține o reducere a posibilei pedepse prin “medierea pretențiilor civile”.

În spatele adresei de “mediere” care la prima vedere ar arata o “grija față de victimele și persoanele vătămate ale acesei tragedii cauzate de Pascu”, se ascunde de fapt o încercare meschină și parșivă de a arată judecătorilor că Pascu a încercat “diminuarea consecințelor infracțiunii”.

ATENTIE: iîncercarea nu presupune conform legii și reușirea diminuării, fapt pentru care documentul de sus arată sfidarea de care e capabilă familia asta.

Prin comparație ne aducem aminte că polițistul Popescu, cel care a ucis-o pe Raisa, a trimis o scrisoare olografa însă Pascu chiar a atins vârful sfidării.

A fost refuzată această încercare de “mediere” de către toți cei implicați în procedura și pe care îi reprezint, transmite avocatul Cuculis. 

Amintim că, Matei Vlad Pascu, din București, trimis în judecată pentru accidentul de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei, cere să fie pus în libertate!
 
Conform portalului instanțelor de judecatăMatei Vlad Pascu a contestat decizia Judecătoriei Mangalia, din 23 ianuarie 2024, prin care s-a constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a tânărului bucureștean. Totodată, instanța a respins cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate.
 
Contestația formulată de Matei Vlad Pascu va fi trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
 
Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
„În sarcina inculpatului, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus, pe drumurile publice, un autovehiculul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului.
 
În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior depistat pe raza localităţii Vama Veche.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Citește și
 
Exclusiv!
Filmul tragediei de la 2 Mai explicat de procurorii din Mangalia! Rechizitoriu după moartea a doi copii (DOCUMENT)


Matei Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai, cere să fie pus în libertate!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii