Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri se mai deschide o secție din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța

ro

26 Jul, 2022 10:44 1873 Marime text
Spitalul de Boli Infecțioase ConstanțaSe redeschide și cea de-a doua secție adulți în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Este vorba despre sectia situată la etajul 1. 

Anunțul a fost făcut de managerul unității medicale, dr. Claudia Cambrea în ședința Comisiei de specialitate a Consiliului Local Municipal.

Aceasta a mai declarat că deschiderea secţiei este aşteptată pentru ziua de vineri.

Totodată, Claudia Cambrea a mai adăugat că speră ca în cursul săptămânii viitoare, măcar jumatate din sectia de copii să fie de asemenea deschisă publicului.

La etajul 1 au fost finalizate lucrarile la instalația electrică și s-a instalat și sistemul „nurse calling”, în care pacientul cheamă asistenta.

Dr. Claudia Cambrea a declarat pentru ZIUA de Constanta că la etajul 1 vor fi 23 de paturi și va fi secție non-covid. Secția de la parter cu 19 paturi a fost transformată în secție Covid. 

La ora actuală sunt internate 6 persoane diagnosticate. 

Dr. Claudia CambreaManagerul unității sanitare mai spune că Spitalul de Boli Infecțioase Constanța înregistrează în ultima perioadă o avalanșă de persoane diagnosticate cu Covid care se prezintă la unitatea spitalicească pentru evaluare si tratament. Astfel, începand de ieri s-a luat decizia prelungirii programului Centrului de Evaluare. 

Acesta funcționează în program de luni pînă vineri de la ora 8.00 -20.00. Numai ieri  40 de persoane s-au prezentat la Centrul de Evaluare COVID pentru a primi medicamentația necesară.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii