Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vilă cu piscină, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, scoasă la licitație de un executor. Legături cu fostul consilier local Vasile Roșu (document)

ro

01 Apr, 2020 00:00 4773 Marime text

Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Constanța - Biroul Executorului Judecătoresc Sarkis Ionică anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea unui imobil situat în Constanța, b-dul Aurel Vlaicu nr. 66A.
 
Licitația este programată pentru data de 10.04.2020, ora 10:00, în municipiul Constanța, strada Jupiter, nr. 19. Participanții la licitație vor putea achiziționa un imobil compus din teren intravilan în suprafață de 550 mp și construcția C1 locuință tip P+1E, identificată cu numărul cadastral 224810-C1, în suprafață construită Ia sol de 195 mp și suprafață desfășurată de 408 mp, compusă la parter din: 2 băi, hol, bucătărie, 2 dormitoare, sufragerie, spațiu tehnic, iar la etaj din apartament cu trei camere și o garsonieră, precum și construcția C2 - piscină, identificată cu numărul cadastral 224810 - C2, în suprafață construită Ia sol de 36 mp, imobil înscris în cartea funciară nr. 224810, a localității Constanța, având alocat numărul cadastral 224810.
 
Bunul imobil este proprietatea debitoarei Roșu Nicoleta, care, împreună cu debitorii Business Multisistem SRL, cu sediul în Constanța, b-dul Aurel Vlaicu, și Roșu Ana Maria, datorează creditoarei Garanti Bank SA suma de 1.078.735,85 de lei, reprezentând debit și 19.523,25 lei cheltuieli de executare silită, inclusiv TVA. Valoarea imobilului este de 1.086.052 lei, reprezentând prețul de evaluare stabilit conform Raportului de evaluare întocmit de Expert Tehnic Judiciar - Evaluator autorizat, membru titular ANEVAR Ia data de 2.02.2017. Licitația va începe de Ia prețul de 75% din prețul de pornire a primei licitații, respectiv de la valoarea de 814.539 lei.
 
Dacă nu se obține prețul de începere a licitației și există cel puțin doi licitatori, la același termen, bunul va fi vândut la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30% din prețul de pornire a primei licitații. Vânzarea se va putea face chiar dacă se prezintă o singură persoană care oferă prețul de la care începe licitația.  
Cei care pretind vreun drept asupra bunului imobil sunt somați să-și arate pretențiile Ia Biroul Executorului Judecătoresc Sarkis Ionică,  înaintea datei stabilite pentru vânzare. Toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit trebuie să achite, până la termenul stabilit pentru vânzare, o cauțiune reprezentând 10% din prețul de începere a licitației.
 
Precizăm că firma Business Multisistem SRL apare în declarația  de avere a fostului consilier local Vasile Roșu, completată în anul 2016.
 

Business Multisistem SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2011, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris de 300200 lei, integral vărsat, este compus din 30.020 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Agora Capital LTD, cu sediul în Bulgaria, Ruse, cu 98.97% din capitalul social, și Moraru Daniel Petruț, cu 1.03% din capitalul social. Administrator judiciar este Dumitrescu Ionuț. C.I.I. Business Multisistem SRL se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse. În anul fiscal 2017,societatea cu niciun salariat, a avut o cifră de afaceri de zero lei, precum și o pierdere și un profit de zero lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați cifră de afaceri de zero lei, o pierdere și un profit de zero lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare a imobilului, dar și declarația de avere a lui Vasile Roșu.
 
Citește și:
 

Evoluția unui consilier municipal UNPR Într-un an, Vasile Roșu și-a dublat numărul firmelor (document)

Fostul consilier local Vasile Roșu și-a dizolvat o firmă

Imobil deținut de fostul consilier local Vasile Roșu, scos la licitație. Ce executor judecătoresc se ocupă (document)

În 2015, și-a deschis încă opt societăți Imobilul unui consilier local care deține 29 de firme, scos la vânzare prin licitație publică (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii