Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noul director general al hotelului Europa și al Centrului de Sănătate Ana Health SPA Eforie Nord

ro

08 Aug, 2019 00:00 5836 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia din data de 14.06.2019 a Consiliului de Administrație al societății Ana Hotels SA.
 
Consiliul de Administrație al societății Ana Hotels SA, întrunit în data de 14 iunie 2019, a decis numirea Iulianei Tasie în funcția de director general al hotelului Europa și al Centrului de Sănătate Ana Health SPA, pentru o durată nelimitată, începând cu data de 18 iunie 2019. Pentru îndeplinirea acestei funcții, Consiliul de Administrație al Societății Ana Hotels SA a mandatat-o pe Iuliana Tasie pentru a realiza organizarea,  conducerea și gestionarea activității punctului de lucru „Hotel Europa și Centrul de sănătate Ana Health SPA“, în conformitate cu standardele și procedurile profesionale. 
Iuliana Tasie, în calitate de director general al punctului de lucru „Hotel Europa și Centrul de sănătate Ana Health SPA“, va reprezenta interesele acestuia în raporturile cu terții, inclusiv în fața autorităților statului, în limitele prezentului mandat. 
 
De asemenea, începând cu data de 18 iunie 2019, Carmina Nicoleta Gal a fost numită în funcția de director general hotel - punct de lucru Ana Hotels Poiana Brașov - Hotel Restaurant Sport, pentru o durată nelimitată. Pentru îndeplinirea acestei funcții, Consiliul de Administrație al Ana Hotels SA a hotărât mandatarea Carminei Nicoleta Gal pentru a realiza organizarea, conducerea și gestionarea activității punctului de lucru Ana Hotels Poiana Brașov, în conformitate cu standardele și procedurile profesionale. Gal Carmina Nicoleta, în calitate de director general, va reprezenta punctul de lucru Ana Hotels Poiana Brașov și interesele acestuia în raporturile în fata autorităților statului. 
 

Ana Hotels SA, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 1993, societate are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 4.506.400 de lei,  integral vărsat, compus din 10.480 de acțiuni. Valoarea unei acţiuni este de 430 lei. Ana Hotels SA este controlată de acționari persoane juridice Megapearl Limited, din Nicosia, cu / 90% din capitalul social, și Athenee Palace SA, din Bucureşti, cu 10% din capitalul social. Persoane împuternicite ale companiei, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, sunt: Martin Didier Denis Pierre - vicepreședinte consiliu de administrație, Copos Elena - membru în CA, Constantinescu Simona - director general, Schillings Christine Marie B. - director, Gal Carmina- Nicoleta - director general hotel - punct de lucru - complex Ana Hotels- Poiana Brașov, hotel restaurant sport, Poiana Bradu, Tasie Iuliana - director general hotel - punct de lucru - hotel Europa și centrul de sănătate Ana Health Spa, Gieringer Rainer - director general, Dapas Consulting SRL - președinte  CA, reprezentat prin  Pascariu Corneliu-Dan. Cenzor este Deloitte Audit SRL, reprezentat prin Mirea Ioana Alina. 
 
În anul fiscal 2016 societatea cu 951 de salariați a declarat un profit de 22.030.027 de lei și o cifră de afaceri de 141.268.817 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, compania cu 592 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 145.128.387 de lei și un profit de 24.401.727 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 555 de salariați, cifră de afaceri de 153.567.903 lei și un profit de 33.237.141 de lei.
 
Sursa foto: www.balneomedica.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii