Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac, apel către constănțeni- „Vă rog frumos să vă întâlniți cu recenzorii“

ro

07 Jul, 2022 21:45 2104 Marime text
Vergil Chițac, foto: ZIUA de Constanța Primarul Vergil Chițac a făcut o postare pe pagina de socializare despre gradul de recenzare.  Municipiul nostru a ajuns la un prag de recenzare de 67%.

Vă rog frumos să vă întâlniți cu recenzorii și să ajutați statul român să finalizeze acest proces perfect normal și logic, care se desfășoară de sute de ani. Aceasta este una dintre modalitățile pe care le avem la îndemână pentru a ne ajuta societatea să fie mai organizată, mai coerentă, mai sănătoasă., transmite primarul Chițac. 


Anunțul primarului Chițac

Stimați constănțeni, municipiul nostru a ajuns la un prag de recenzare de 67%. Este foarte puțin pentru Constanța și pentru un exercițiu atât de important la care suntem cu toții datori să răspundem. Vă rog frumos să vă întâlniți cu recenzorii și să ajutați statul român să finalizeze acest proces perfect normal și logic, care se desfășoară de sute de ani. Aceasta este una dintre modalitățile pe care le avem la îndemână pentru a ne ajuta societatea să fie mai organizată, mai coerentă, mai sănătoasă.
Recenzare, foto: Facebook/ Vergil Chițac

În plus, pe baza acestor acestor date se vor fundamenta viitoarele proiecte de investiții din Constanța. Este în interesul orașului și al nostru, al tuturor, să ne recenzăm și să conturăm cât mai fidel posibil portretul demografic al Constanței.


Dacă vă este mai comod, începând de mâine vă invităm în centrele de recenzare asistată pe care le-am organizat în mai multe puncte din oraș, conform cu harta de mai jos. Puteți ajunge aici în funcție de cum vă permite programul și nu veți mai fi nevoiți să vă întâlniți cu recenzorii la domiciliul dumneavoastră.


În același timp, îi îndemn pe toți cei fără venituri stabile sau pe cei care vor un venit suplimentar să se angajeze ca recenzori. Este o modalitate simplă și eficientă de a ajuta societatea în care trăim și de a fi plătiți pentru acest lucru. Detalii despre cum puteți face acest lucru găsiți aici: https://bit.ly/3ORTwR8

Vă mulțumesc.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii