Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al Primăriei Constanța Când se face plata recenzorilor din cadrul Recensământului Populației și Locuințelor 2021

ro

17 Oct, 2022 15:42 1085 Marime text
Municipiul Constnața. Foto: Primăria ConstanțaPrimăria Municipiului Constanța anunță că miercuri, 19 octombrie,  se face plata personalului de recensământ contractat de UAT Constanța pentru colectarea datelor la Recensământul Populației și Locuințelor 2021.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, plata recenzorilor pentru autorecenzarea asistată, recenzorilor, recenzorilor-șefi și coordonatorilor la nivelul municipiului Constanța se face de către Primăria Municipiului Constanța, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

„Astfel, plata persoanelor care au asigurat autorecenzarea asistată (între 14 martie şi 27 mai 2022) se va face în funcție de numărul de chestionare pentru care au asigurat asistența, iar recenzorii care s-au ocupat de interviurile faţă-în-faţă (între 31 mai şi 31 iulie) vor fi plătiți în funcție de numărul de chestionare completate prin interviu față-în-față și în funcție de tipul de chestionar, cu tarif diferențiat.

Banii vor fi virați în cont, iar persoanele care au optat pentru ridicarea sumei de la caserie sunt așteptate pe Bdul Tomis nr.51.

Programul cu publicul: Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri între orele 14:00-16:00“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii