Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VDT Construct Impex a început construirea piscinei Cum va arăta Vila Sophia 2, ridicată de Vasilică Ivan în stațiunea Mamaia (galerie foto)

ro

01 Jul, 2015 00:00 3777 Marime text
În august anul trecut, Primăria Constanţa elibera două autorizaţii de construire - nr. 1320 şi nr. 1321 - pentru beneficiarul SC VDT Construct Impex SRL. Obiectul primei autorizaţii consta în „Amenajare alee acces în zona Hotelului Metropol“ din staţiunea Mamaia, iar cea de-a doua viza „Amenajare parcare în zona Hotelului Metropol“. VDT Construct nu s-a oprit însă aici. În aprilie anul acesta, firma a obţinut alte trei certificate de urbanism (până la această dată): în aprilie, pentru branşament şi alimentare cu apă şi racord canalizare a imobilului de opt nivele cu funcţiune de cazare, ridicat în staţiunea Mamaia. Ieri însă, municipalitatea a emis şi certificatul de urbanism cu nr. 2057, valabil 24 de luni, pentru construirea unei piscine la aceeaşi adresă. Nu mai puţin interesant, la sfârşitul lunii mai, VDT a obţinut Certificatul de Urbanism nr. 1721, pentru amenajarea unui trotuar cu pavele autoblocante pe strada Cumpenei.
 
În martie 2014, firma depunea la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+6-8E - cazare“, propus în staţiunea Mamaia, vizavi de Complexul Palas-Pelican.

Din datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, SC VDT Construct Impex SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul pe strada Frunzelor din municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 795.885 de lei, integral vărsat, fiind compus din 53.059 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 15 lei. Activitatea principală a societăţii este „comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“. Asociat unic şi administrator al societăţii este Vasilică Ivan, născut în anul 1973, în municipiul Constanţa. Acesta mai apare ca asociat şi în Age General Consulting SRL, în Delta Mar Tours SRL şi în Dany Instal SRL (radiată).

Potrivit site-ului firmei, din 15 septembrie, în Mamaia se va deschide vila Sophia 2, lângă vila Sophia 1. Firma are alte trei proiecte finalizate: Maria Residence, Tania Residence şi Athena Residence, cărora li se adaugă şi cele două Sophii. Cum va arăta proiectul final, dar şi care era stadiul construcţiilor la începutul acestui an puteţi vedea în secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii