Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga spune că nu ar fi momentul Parlamentarii PDL de Constanţa susţin moţiunea de cenzură împotriva cabinetului Ponta

ro

29 May, 2012 00:00 1395 Marime text
pdlmotiune-ConstantinChirila012.jpgCoordonatorul campaniei PDL, Vasile Blaga, consideră că democrat liberalii „nu trebuie sa contribuie la destabilizarea României acum". Blaga susţine că depunerea unei moţiuni de cenzură „nu este oportună acum".

Totuşi mai mulţi parlamentari ai partidului, printre care şi cei de la Constanţa, fac presiuni ca moţiunea să fie depusă. „Deşi foarte proaspăt acest Guvern, cred că opoziţia a avut deja răbdare suficient şi nu reuşim să mai stăm departe, cred că trebuie să semnalăm derapajele făcute atât de premierul Ponta cât şi de miniştrii cabinetului său. Toate declaraţiile primului-ministru Victor Ponta destabilizează economia României şi aduce grave prejudicii democraţiei din ţară, de la numirile dezastroase făcute la nivelul Executivului şi până la gafele în reprezentarea internaţională. Acest Guvern pune în pericol echilibrul şi aşa instabil al României iar aceste derapaje trebuie sancţionate", consideră deputatul PDL, Maria Stavrositu.

La rândul său, parlamentarul Constantin Chirilă este de părere că, deşi se află în campanie electorală: „conducerea PDL trebuie să-şi facă timp să facă o analiză serioasă a activităţii cabinetului Ponta şi dacă este cazul să uzeze de arma opoziţiei, moţiunea de cenzură. Şi eu sunt de acord că derapajele trebuie sancţionate însă această decizie se va lua la nivelul partidului, nu vorbim despre propuneri individuale".

Ideea moţiunii de cenzură a fost lansată la sfârşitul săptămânii de deputatul PDL Cezar Preda care a declarat că invită UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea moţiunii de cenzură pe care PDL intenţionează să o depună împotriva Guvernului. „I-am lăsat o lună domnului Ponta şi ne-a convins că nu va face nimic pentru români. Nu are dreptul la înţelegerea opoziţiei", a explicat Preda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii