Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța Mandat de arestare națională pentru Alexandru Mazăre. Nu a fost găsit la domiciliu (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

10 May, 2022 16:15 3929 Marime text
foto: Poliția Română

UPDATE 

Mandatul național de arestare emis pe numele lui Alexandru Mazăre a fost publicat marți pe site-ul Poliției Române. 
 

„Numitul Mazăre Alexandru, este condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare conform mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea nr. 124 din 10.05.2022, emis de Tribunalul București - Secția I Penală, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de Legea 78 din 2000, precum și fals în declarații, acesta sustrăgându-se de la executarea pedepsei privative de liberate”


UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța

Marți, 10 mai, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 

Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla.

Conform sursei citate, urmează a fi dispuse măsurile legale în continuare. 

La acest moment, bărbatul a fost dat în urmărire națională.

UPDATE

Potrivit informațiilor noastre, Alexandru Mazăre este căutat de oamenii legii și în localitatea Valu lui Traian, acolo unde locuiesc socrii acestuia, dar și la proprietățile familiei.

Totodată, dacă acesta nu va fi găsit, polițiștii vor emite mandat național de arestare.

Surse din cadrul IPJ Constanța au declarat marți, 10 mai, că Alexandru Mazăre va fi escortat la penitenciarul Poarta Albă, după ce va fi găsit.

În urmă cu câteva momente, polițiștii l-au căutat pe acesta la domiciliu, însă nu a putut fi găsit la adresă.  

Curtea Supremă s-a pronunțat marți, 10 mai, în dosarul în care îi vizează pe frații Radu și Alexandru Mazăre, dar și pe omul de afaceri Avraham Morgenstern,

Instanța a decis condamnarea lui Alexandru Mazăre la o pedeapsă de trei ani de închisoare, precum și încetarea procesului penal față de Radu Mazăre și Avraham Morgenstern.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii