Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02132 Constanța achiziționează jaluzele cu montaj inclus (document)

ro

23 Jun, 2020 00:00 1904 Marime text
  • Unitatea Militară 02132 Constanța cumpără jaluzele.
 
Unitatea Militară 02132 Constanța organizează o licitație publică pentru furnizarea de jaluzele rulouri textile interioare, conform specificațiilor, cu montaj inclus.
Valorea estimată a contractului: între 2.500 – 15.000 lei.


Descrierea contractului

Furnizare jaluzele rulouri textile interioare conform specificații cu montaj inclus conform specificatii tehnice atașate. Pentru întocmirea unei oferte competitive din punct de vedere tehnic și economic se recomandă vizită amplasamentului.
Plata va fi facută prin OP în cont de trezorerie în maxim 30 de zile de la receptia montajului și a facturii in original.
Achiziția se va face pe SICAP (după desemnarea furnizorului se va publica oferta pe SICAP). Produsele și factura vor ajunge la sediul unitatii în nu mai mult de 5 zile de la data finalizarii comenzii pe SICAP.

Criterii de atribuire:
Preț scăzut cu obligația respectarii cerintelor din prezentul anunt. Oferta transmisa fara Fisa tehnică produs nu va fi luată în calcul. Se vor lua în calcul ofertele transmise exact cu specificațiile și cantitățile solicitate.

Ofertele se vor trimite până la data 25.06.2020, ora 10:00 pe adresa de mail : 2132.achizitii@navy.ro. Autoritatea contractanta are deplina decizie în selectarea ofertantului câștigător fără a fi obligat să prezinte justificari celorlalti ofertanti participanti la actiunea de achizitie mai sus specificata.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:


Unitatea Militară 02132 Constanța cumpără mănuși chirurgicale (document)

Unitatea Militară 02132 Constanța cumpără alimente. Iată ce cantități dorește (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii