Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vor fi amplasate stațiile de reîncărcare pentru vehiculele electrice în municipiul Constanța?

ro

15 Nov, 2021 00:00 1717 Marime text
  • Se consultă piața pentru determinarea valorii estimate a achiziției denumită „Elaborare documentație tehnico-economică, execuție lucrări, furnizare și montaj stații de reîncărcare vehicule electrice"
  • Este vorba despre achiziționarea de 18 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în mai multe cartiere din municipiu
  • Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, iar orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite o ofertă de preț până pe 17.11.2021 la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro
 

 
Primăria Municipiului Constanța consultă piața pentru determinarea valorii estimate a achiziției denumită „Elaborare documentație tehnico-economică (DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică), execuție lucrări, furnizare și montaj stații de reîncărcare vehicule electrice".
 
Este vorba despre achiziționarea de 18 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în mai multe cartiere din municipiu.
 
Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, iar orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite o ofertă de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției până pe 17.11.2021 la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro.
 

Se solicită oferte de preț pentru determinarea valorii estimate a achiziției pentru documentație tehnico-economică, execuție lucrări și de furnizare și montaj 18 stații de reîncărcare vehicule electrice.
 
Stațiile ar urma să fie amplasate în cartier Poarta 6 (strada Brizei, lângă Piața Roșie); cartier km 4-5 (strada Progresului, lângă Şcoala 33); șoseaua Industrială nr. 7 (fostul Liceu Vasile Pârvan); bulevardul 1 Decembrie 1918 (zona BCR Gară); aleea Daliei (zona Casa de Cultură); Portul Tomis (loc de joacă); la Poarta 1 (parcare publică); parcare strada Traian (lângă Tribunalul Constanța); strada Răscoalei 1907(la intersecţie cu bulevardul Ferdinand); la Sala Sporturilor; parcare Spitalul Județean Constanța (strada Nicolae Iorga); supermarket Mega Image în Tomis III; aleea Stadionului (la intersecţie cu strada Badea Cârțan, vizavi de SPIT); în Faleza Nord (strada Pescarilor); Pavilion Expozițional (bulevardul Mamaia); parcare Aqua Magic; parcare Albatros; aleea Megara (zona Mamaia Nord).
 
Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro.
 
sursă foto: www.digi24.ro



Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:


Primarul Vergil Chițac „În următoarele 12 luni Constanța va dispune de 18 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii