Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru noul terminal de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

ro

25 Feb, 2023 16:13 1370 Marime text
  • Mediul a decis că nu trebuie realizat impactul asupra mediului, pentru proiect

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Mediul a decis că nu trebuie realizat impactul asupra mediului, pentru proiectul: „Dezvoltare terminal nou, turn de control și parcare pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța”, în comuna Mihail Kogălniceanu, str.Tudor Vladimirescu, nr.4, județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, pana pe 06.03.2023.

Amintim că Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA organizează o licitație pentru dezvoltare terminal, turn de control și parcare.

Contractul prevede proiectare și execuție lucrări. Valoarea totală estimată a proiectului finanțat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM este de 178.562.293,8 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13.03.2023, ora 15:00 în SEAP. În iulie 2021, licitația a fost anulată, urmând ca lucrările pentru noul terminal să fie realizate în cel mai scurt timp pentru a nu pierde finanțarea.

Anterior, Popaescu&CO SRL și NKY Architects&Engineers sunt câștigătorii licitației pentru studiul de fezabilitate realizat pentru proiectul amintit.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Firma din Turcia care va construi Spitalul Regional Craiova a semnat un contract cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii