Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma din Turcia care va construi Spitalul Regional Craiova a semnat un contract cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța (DOCUMENT)

ro

14 Dec, 2022 00:00 2626 Marime text
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa
  • Valoarea finală a contractului a fost de 2.234.186,32 lei
 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru furnizarea de servicii de elaborare studiu de fezabilitate dezvoltare terminal, turn de control și parcare.
 
Valoarea finală a contractului a fost de 2.234.186,32 lei, atribuirea având loc la data de 6 decembrie 2022. Popaescu&CO SRL și NKY Architects&Engineers sunt câștigătorii licitației.
 
Popaescu&CO SRL
 
Firma este înființată în anul 2003, având sediul social în București, Sector 2, sos. Mihai Bravu nr. 108, într-un apartament. Asociați în firmă sunt Barbalat Anca Luiza și Popăescu Silviu Cristian, fiecare având 50% cotă de participare. Cei doi au calitatea de administratori ai companiei.
 
Silviu Cristian Popăescu mai apare în firmele Pacic-Proiectare și Antrepriză Construcții Industriale și Civile SRL, Map Măsurători Autorizate de Precizie SRL, Popăescu ASC Grup SRL și Sfera Concept SRL (radiată). Anca Luiza Barbalat apare în Dynamic Archi Design Idea SRL.
 
Conform confidas.ro, în anul 2021, firma a raportat 12 salariați, o cifră de afaceri de 7.410.276 lei și un profit de 1.085.408 lei. Societatea a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 10.536.154 lei, cele mai multe cu Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, dar și cu Consiliul Județean Buzău, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației sau județul Giurgiu.
 
NKY Architects&Engineers este o firmă din Turcia, care recent, în noiembrie 2021 a semnat un alt contract important în România. Este vorba de Spitalul Regional Craiova, iar în data de 8 noiembrie 2022 a avut loc o ceremonie de semnare de contract, unde au fost prezenți dr. Alexandru Rafila, ministrul sănătății, primarul Craiovei – Lia Olguța Vasilescu, cât și reprezentanții firmei din Turcia. Spitalul va avea 807 paturi, 19 săli de operații, 7 etaje și un heliport, iar investiția se ridică la 500 milioane de euro, bani proveniți de la Banca Europeană de Investiții. Indicatorii tehnico-economici sunt aprobați de pe vremea Guvernului condus de Viorica Dăncilă, în anul 2019.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii