Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit! Grav accident rutier în județul Bistriţa-Năsăud. Două elicoptere SMURD la fața locului

ro

31 Aug, 2023 12:55 1129 Marime text
Bărbați căutați de elicopterul SMURD, foto: Facebook/ Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.
  • Tânărul decedat, care conducea maşina implicată în accident, a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la faţa locului.

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs, joi, pe DJ 151, în localitatea Ţăgşoru din judeţul Bistriţa-Năsăud, aflată la graniţa cu judeţul Mureş, informează Agerpres

Toate cele patru persoane din maşina implicată în accident sunt din comuna Cătina, judeţul Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la caz au intervenit două elicoptere SMURD, echipaje medicale de la SMURD şi Ambulanţă şi un echipaj de pompieri.

Tânărul decedat, care conducea maşina implicată în accident, a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la faţa locului.

Celelalte victime, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, au fost evaluate medical la faţa locului şi transportate ulterior la spital, două fiind preluate de elicopterele SMURD, iar a treia, de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că accidentul rutier s-a produs într-o curbă, şoferul pierzând controlul asupra volanului, ceea ce a făcut ca autoturismul să se răstoarne în afara părţii carosabile.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și:

Alertă în Eforie Sud!Persoană scoasă inconștientă din apă. Intervine SMURD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii