Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Buzău cu multe contracte în Constanța a făcut contestație CNSC a anulat rezultatul procedurii unei achiziții publice inițiate de CNAIR prin DRDP

ro

10 Sep, 2023 17:00 1107 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor admis contestația depusă de Almatar Trans SRL împotriva CNAIR – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța
  • Contestația a vizat procedura de negociere fără publicarea unui anunț de participare, organizată prin Bursa Română de Mărfuri, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de furnizare, având ca obiect „Bitum rutier D50/70 – 2.950 tone”
  • CNSC a dispus anularea deciziei de respingere ca neconformă a ofertei depuse de Almatar Trans SRL și anularea rezultatului procedurii de achizitie
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părți și poate fi atacată cu plângere în termen de 10 zile de la comunicare
 
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor admis contestația depusă de Almatar Trans SRL cu sediul social în Comuna Berca, Satul Sătuc, județul Buzău împotriva CNAIR – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, cu sediul în Centrul de Coordonare și Întreținere (CIC) Poiana, Nod Rutier A4 – DC 89, Autostrada A4, km 5+644, județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de negociere fără publicarea unui anunț de participare, organizată prin Bursa Română de Mărfuri, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de furnizare, având ca obiect „Bitum rutier D50/70 – 2.950 tone”, cod CPV 44113610-4.

Almatar Trans SRL a solicitat anularea adresei nr. 36407/28.07.2023 și a Raportului procedurii nr. 243/01.08.2023, reevaluarea ofertei tehnice a contestatorului și admiterea drept conformă a acesteia.

Asupra cauzei de față, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dispus: „admite contestația formulată de Almatar Trans SRL în contradictoriu cu CNAIR – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și dispune anularea deciziei de respingere ca neconformă a ofertei depuse de Almatar Trans SRL pentru motivele cuprinse în adresa nr. 36407/28.07.2023, anularea rezultatului procedurii de achizitie având ca obiect „Bitum rutier D50/70 – 2.950 tone” precum și a comunicărilor subsecvente acestuia.
În temeiul prevederilor art. 26 alin. (5) din Legea nr. 101/2016, dispune continuarea procedurii, după îndeplinirea dispozițiilor de mai sus, prin solicitarea de clarificări adresată Almatar Trans SRL, potrivit în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei decizii.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016 și poate fi atacată cu plângere, în temeiul art. 29 din același act normativ, în termen de 10 zile de la comunicare.
 
Despre Almatar Trans SRL
 

Almatar Trans SRL a fost înființată în anul 2000, are adresa la Sătuc, în județul Buzău, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului“.
 
În Almatar Trans SRL - cu 35 de angajați - asociat unic este Cristina Magdalena Tarara, care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
Cristina Magdalena Tarara mai apare în Warehouse Diesel Store SRL, Ecodava SRL, Warehouse Bitum Store SRL și în Ecombustibil Stations SRL.
 
Profitul net declarat a fost în 2022 de 8.254.943 de lei, iar cifra de afaceri netă declarată în 2022 a fost de 289.025.590 de lei.
 
Potrivit sursei menționate, Almatar Trans SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se și Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian, din Constanța, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, AJFP Constanța, Inspectoratul de Poliție al județului Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța, Ministerul Apărării Naționale - UM 02022 Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța sau Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.    
 
 
Sursa foto  ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
  
Almatar Trans SRL furnizează motorină vrac și benzină către Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL Cernavodă (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii