Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un român este dat dispărut în Israel! Este posibil să fie ostatic

ro

12 Oct, 2023 12:22 1044 Marime text
Sursa foto: Unsplash






Președintele Israelului, Itzhak Herzog, a anunțat că printre cetățenii dispăruți din Israel, ca urmare a atacurilor Hamas se numără și un român. Este posibil ca acesta să fie ostatic al teroriștilor Hamas.
 
 Potrivit Știripesurse, printre cetățenii dispăruți din Israel, ca urmare a atacurilor Hamas se numără și un român. Din primele informații, este posibil ca acesta să fie ostatic al teroriștilor din această grupare.
 

„Iată că aveți o hartă cu toate drapelele și voi menționa unele dintre ele: Australia, Azerbaidjan, Argentina, Belarus, Brazilia, China, Estonia, Canada, Estonia, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, India, Polonia, Filipine, Panama, România, Rusia. Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Sudan, Turcia, Ucraina, SUA și Regatul Unit, ai căror cetățeni au fost afectați, dar datele trebuie confirmate din nou", a spus președintele Israelului.


La această oră, autorităţile române fac verificări, după ce a apărut informaţia potrivit căreia un cetățean român s-ar afla între persoanele dispărute în Israel, potrivit sursei.
 
Citește și
Înfiorător! Teroriştii Hamas au masacrat cel puţin 40 de bebeluşi şi copii! Unii dintre micuți, decapitați
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii