Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou sens unic în Constanța! Ce stradă este vizată

ro

17 Nov, 2019 09:30 4901 Marime text
Atenție șoferi! Strada Prieteniei din Constanța devine stradă cu sens unic.

De luni, 18 noiembrie, circulația se va realiza pe strada Prieteniei, dinspre strada Solidarității spre strada Eliberării. 

Măsura a fost luată pentru decongestionarea traficului rutier în cartierul Inel II, în contextul în care strada Dumitru Marinescu a redevenit artera cu dublu sens de mers.

„Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Primăria.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Prieten 18 Nov, 2019 17:08 Este cea mai mare prostie asa cum au facut asa. Ce-ți care stau aproape de str. Dreptati sau sa iesi din parcarea dintreblocuri trebuie ori sa ocolesti tot coiciul si tot in str. Dumitru Marinescu dai sau trebuie să te duci sa întorci tocmai la scoala de maiștri militari aproape de baba nova asa ca ati facut un mare rahat
  • prietenia 17 Nov, 2019 20:04 Prieteniei este deja sens unic dinspre Eliberarii spre Solidaritatii si pana in Dreptatii. Se schimba orientarea sensului. Toata strada va fi sens unic, dar jumatate spre Eliberarii iar cealalta jumatate spre Dreptatii. Dupa cele 3-4 zile de sens unic pe Dtru Marinescu pe portiunea Eliebrarii-Ion Roata, chiar ne plictiseam ca nu s-a mai schimbat nimic.
  • Ghimpele 17 Nov, 2019 12:32 Problema nu este la trafic ci la masinile parcate aiurea si faptul ca locala nu isi face datoria. 1,2 10, 100. Ia ridicati voi masinile parcate aiurea si sa vedeti ca in cateva saptamani se reglementeaza de la sine totul.