Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou local la Năvodari. Un investitor vrea o terasă cu peste 100 de locuri

ro

12 May, 2016 19:14 2835 Marime text
Societatea Airtours SRL intenţionează să construiască o terasă - restaurant în Năvodari.
 
În acest sens, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memorium tehnic prin care precizează că pe terenul situat în intravilanul oraşului Năvodari, doreşte să realizeze o construcţie cu regim de înălţime P şi cu destinaţia de terasă restaurant.
 
Beneficiarul a considerat că este rentabilă realizarea unei terase restaurant dezvoltată pe 1 nivel (P), acesta având capacitatea de maximum 110 locuri.
 
Terenul pe care se va edifica clădirea are o suprafaţă de 1000 mp, imobilele vor avea o suprafaţă construită de 314.35 mp, suprafaţă desfăşurată fiind de 314.35 mp. Accesele şi locurile de parcare vor avea avea o suprafaţă de 380.24 mp, rămând o suprafaţă de 305.41 mp spaţiu verde.
 
În prezent, terenul este liber, proprietarul fiind în curs de a obţine autorizaţia de construire. Clădirea va fi folosită doar pe timp de vară.
 
Suprafața de teren despre care vorbim este amplasată în intravilanul oraşului Năvodari, pe stradă Prelungirea D17, trup 4, lot 15 şi lot 16, județul Constanţa.
 
Acest teren a fost introdus în intravilanul oraşului Năvodari în ultimii 20 ani. Înainte de această perioada, terenul avea destinaţie nisipos. Apropierea de Marea Neagră însă a fost criteriul principal pentru care s-a propus introducerea acestui teren în intravilan. Terenul este situat pe faleza geografică a Mării Negre.
 
În prezent, terenul este reglementat prin PUZ ca făcând parte din intravilanul construibil. Dimensiunea medie a parcelelor construite este de aproximativ 500 mp. Pe viitor zona se va dezvolta în direcţia imobiliar/turistic, clădirea propusă prin proiect încadrându-se în destinaţia viitoare.
 
Detalii despre firma Airtours SRL
 
Înființată în 2006, Airtours SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada General Manu numărul 20, are un capital social subscris de 230 de lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt cele ale agenţiilor turistice. Asociaţii firmei sunt Nicoleta Micu (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%) și George-Răzvan Micu (cu restul de 99%), acesta din urmă având și calitatea de administrator cu puteri depline în firmă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii