Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Gambino & Entourage SRL, dizolvată și radiată. Din ce cauză?

ro

11 Oct, 2023 17:00 1228 Marime text
  • Decizia îi aparține asociatului unic al firmei, Atanasie Spau
  • El a mai închis punctele de lucru din municipiul Constanța, localitatea Mamaia, Restaurant Terasa Briza, Complex Orfeu, județul Constanța și din Năvodari, strada T2 nr. 109, județul Constanța
 
Conform deciziei publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4495 din data de 10 octombrie 2023, se dizolvă și radiază societatea Gambino & Entourage SRL.
 
Decizia îi aparține asociatului unic al firmei, Atanasie Spau.
 
El a mai închis punctele de lucru din municipiul Constanța, localitatea Mamaia, Restaurant Terasa Briza, Complex Orfeu, județul Constanța și din Năvodari, strada T2 nr. 109, județul Constanța.
 
Cauza dizolvării și radierii Gambino & Entourage SRL este nerealizarea obiectului de activitate, conform articolului nr. 235, alineatul 1 din Legea societăților nr. 31/1990.
 
Atanasie Spau declară pe proprie răspundere că societatea nu are datorii față de stat, persoane fizice sau juridice și nu are active în patrimoniu.
 
Despre Gambino & Entourage SRL
 
Conform termene.ro, Gambino & Entourage SRL are obiectul de activitate „restaurante”, a fost înființată în anul 2019 și are sediul în Constanța, pe strada Slt. Ion Alexandrescu nr. 8.
 
Firma este administrată de Atansaie Spau, care mai apare, conform sursei citate, în Gambino & Lyra SRL, Ranor & Gambino SRL și Le Premier Pool and Restaurant SRL.
 
Gambino & Entourage SRL a realizat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 645.926 de lei și un profit de 49.485 de lei. În medie a avut cinci angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Win Jackpot SRL a fost dizolvată și radiată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii