Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, numit de Cătălin Predoiu

ro

09 Dec, 2019 19:46 1776 Marime text
Ministerul Justiţiei anunţa că astăzi, Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a semnat ordinul ministerial prin care a dispus încetarea împuternicirii domnului comisar-şef de poliţie penitenciară Cristian Pleşă în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi împuternicirea, începând cu data de 10.12.2019, a domnului comisar-şef de poliţie penitenciară Tiberiu F. Ungureanu în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru o perioadă de 1 an de la data numirii.


"Provocările aflate în fața Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor sunt foarte mari din perspectiva reducerii supra-aglomerării şi a condiţiilor de detenţie, respectării drepturilor omului şi securităţii cetăţenilor, inclusiv din perspectiva problematicii condamnărilor suferite de România la CEDO din cauzele indicate mai sus. Acest context reclamă un management energic, profesionist şi orientat pe rezultate, în condiţii de stres financiar şi instituţional, în condiţiile unei presiuni de timp care ţine de aşteptările cetăţenilor.

Îmi exprim încrederea şi aşteptările ca proaspătul director împuternicit să facă faţă acestor aşteptări, graţie experienţei sale îndelungate în sistemul penitenciar şi a expertizei acumulate, atât în calitate de manager de penitenciar, cât şi de manager de sistem. Sunt, de asemenea, încrezător că va exista o colaborare loială şi onestă din partea managementului ANP faţă de Ministerul Justiţiei, în cadrul atribuţiilor legale ale fiecărei instituţii", a declarat Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.


Sursa foto: Facebook/ Cătălin Predoiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii