Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:15 28 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou Consiliu de Administrație la societatea care deține Hotelul Hefaistos din Mamaia

ro

09 Aug, 2022 13:44 621 Marime text
  • Hefaistos CM deține Hotelul Hefaistos, din Mamaia, iar din acționariat fac parte și constănțeni.
  • Sevastița Grigorescu este președinte CA și administrator, iar ceilalți membri ai CA și administratori sunt Dana Luiza Grigorescu și Ion Vasile, directorul general.
 
Societatea Hefaistos CM, al cărei acționar majoritar este Uniunea Națională a Cooperației Meșteșugărești – UCECOM, are un nou Consiliu de Administrație, în urma Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 27 iunie 2022.
 
Societatea deține Hotelul Hefaistos, din Mamaia, iar din acționariat fac parte și constănțeni.
 
La Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor s-a decis modificarea Actului constitutiv al societății așa încât Consiliul de Administrație este format din trei membri și are următoarea componență: Sevastița Grigorescu, Dana Luiza Grigorescu și Ion Vasile.
 
Deciziile AGEA au fost publicate în Monitorul Oficial din 3 august 2022.
 
În documentul oficial se arată că la discuții au participat Dan Dumitru, reprezentant al UCECOM, în baza mandatului primit de la președintele UCECOM, Sevastița Grigorescu, precum și acționarii (cu puțin peste 0%) Octavian Vasilescu, Antoneta Șerban, Alecsandru Dinu-Dragnea, Nilghiun Menagi, Magdalena Suto, Juliana Bartha, Victor Neag, Dora Neag, Elena Iuliana Grigore, Dumitru Bulumete, Garabet Nevrikian, Adrian Palera, Cristina Monica Voicu și Marius Ionuț Voicu.
 
Totodată, au participat și societățile cooperative Sârguința Societate Cooperativă Meșteșugărească – reprezentată de Cornelia Stancu, Societatea Cooperativă Meșteșugărească Viitorul Cărășan – reprezentată de Ion Aurică Borobar, Pitmiovcom Pitești Societate Cooperativă – reprezentată de Valentin Prundeanu, Sigma Societate Cooperativă Meșteșugărească – reprezentată de Ioan Mureșan, Certa Grup Societate Cooperativă Meșteșugărească – reprezentată de Gheorghe Simioana.
 
În urma modificărilor, directorul general Ion Vasile a fost împuternicit să semneze toate actele necesare pentru înregistrarea schimbărilor la Registrul Comerțului.
 
Potrivit Confidas.ro, consultată la data de 9 august 2022, Hefaistos CM SA a fost înființată în 2006 și are sediul în București, Sectorul 3, pe bulevardul Unirii, nr. 73.
 
Obiectul de activitate este reprezentat de „hoteluri și alte facilități de cazare“.
 
Sevastița Grigorescu este președinte CA și administrator, iar ceilalți membri ai CA și administratori sunt, așa cum am arătat anterior, Dana Luiza Grigorescu și Ion Vasile, directorul general.
 
Directori de sucursală sunt Nilghiun Menagi, Gherghe Neag și Janos Thiesz.
 
În ultimul an, societatea a avut aproape 30 de angajați, număr relativ constant în  ultimii doi ani, pierderi de aproape 700.000 de lei,față de aproape două milioane în 2020 și o cifră de afaceri de 2,65 de milioane de lei.
 
Hefaistos CM deține mai multe puncte de lucru în București, Covasna, Mureș, dar și Hotelul Hefaistos din Mamaia.
 
În prioada 02.07.2021 - 03.01.2013, societatea Hefaistos - CM SA a încheiat nouă contracte de achiziții publice, în valoare totală de 16.095.846 de lei.
 
Contractele au fost încheiate în 2013, 2014, 2015, 2016 și 2021, autoritate contractantă fiind Casa Națională de Pensii Publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Hefaistos CM SA are un nou director general
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii