Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:47 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Black Sea Services a obținut un act important de la APM Constanța pentru o investiție imobiliară

ro

17 Dec, 2020 00:00 850 Marime text
  • Black Sea Services SRL a primit undă verde de la APM Constanța pentru investiția imobiliară
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect imobiliar al societății Black Sea Services SRL.
 
S-a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Consolidare, recompartimentare, supraetajare parțială, schimbare funcțiune din spațiu comercial în salon evenimente cu alimentație publică rezultând imobil P+1 etaj parțial, transformare terasă necirculabilă în terasă circulabilă”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia, zona Hotel Hefaistos, județul Constanța. Titular al proiectului este Black Sea Services SRL.  
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Amintim că la data de 25 iulie 2019, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 2625, care constă în următoarele: „Recompartimentare, modernizare fațade, transformare acoperiș din terasă necirculabilă în terasă circulabilă. Schimbare funcțiune din spațiu comercial în salon evenimente cu alimentație publică imobil parter“. Investiția imobiliară este realizată în stațiunea Mamaia, zona hotel Cascom.
 

Black Sea Services SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, societatea a fost înmatriculată în anul 2001. Capitaul social subscris, de 20.000 lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Culeţu Sorin Sotir și Ciocan Gabriel, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă.
 
Citește și

Spațiu comercial din Mamaia, transformat în salon de evenimente. Act emis de Primăria Constanța pentru firma Black Sea Services SRL

   

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii