Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mare jurnalist român, coleg din familia ZIUA, s-a stins din viață!

ro

23 Jul, 2020 17:18 1931 Marime text
  • „Daniel Dinea a condus ZIUA de CLUJ spre succes şi lasă în urma sa o moştenire pe care noi, colegii şi prietenii lui, o vom duce mai departe“
Lumea presei este în doliu, deplângând trecerea fulgerătoare în lumea de apoi a jurnalistului Daniel Dinea. La numai 56 de ani, Daniel Dinea era coleg în familia media ZIUA, fiind directorul executiv al cotidianului ZIUA de Cluj.

Un mesaj emoționant din partea colectivului ZIUA de Cluj a îndurerat astăzi presa din întreaga țară, dar și pe toți cei ce l-au cunoscut pe Daniel Dinea.

„Redacţia ZIUA de CLUJ anunţă cu durere dispariţia fulgerătoare a colegului nostru Daniel Dinea, care a trecut la Domnul în această noapte.
Va rămâne mereu în inimile noastre în primul rând drept un coleg minunat, un suflet bun, mereu dispus să asculte şi să ajute.
A fost un prieten al tuturor celor care aveau nevoie de o vorbă bună sau de un sfat, iar acest lucru spune totul despre el. Lipsa lui va fi resimţită mereu în redacţia ZIUA de CLUJ şi în inimile noastre.
Cu firea sa calmă şi calculată, Daniel Dinea a condus ZIUA de CLUJ spre succes şi lasă în urma sa o moştenire pe care noi, colegii şi prietenii lui, o vom duce mai departe.
Dumnezeu să te aibă în pază!
Prietenii din redacţia ZIUA de CLUJ“.

De asemenea, dispariția sa i-a întristat și pe colegii din alte publicații clujene:

„Directorul executiv al cotidianului Ziua de Cluj, Daniel Dinea, a trecut azi noapte la cele veșnice. Daniel Dinea a lucrat la mai multe trusturi de presă din Cluj-Napoca și avea 56 de ani. Cluj24.ro transmite sincere condoleanțe familiei și colegilor de la Ziua de Cluj. Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis Cluj24.ro.

„Rămas bun, Daniel Dinea!“, a titrat azi Monitorul de Cluj. „Colegii și prietenii de la Monitorul de Cluj regretă dispariția fulgerătoare a colegului de breaslă Daniel Dinea, director executiv al ziarului Ziua de Cluj.Daniel Dinea a trecut la cele veșnice în această noapte. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească!“.

Sincere condoleanțe transmite și colectivul cotidianului ZIUA de Constanța, atât familiei îndurerate, cât și colegilor pe care Daniel Dinea i-a lăsat neconsolați în urma dispariției sale fulgerătoare. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să dea putere familiei și prietenilor!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii