Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei societăți din București sancționate de polișțiștii de la Imigrări. Ce nereguli au fost constatate

ro

04 Oct, 2023 14:05 847 Marime text
Foto: IGIPolițiștii de imigrări din București continuă activitățile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale și a muncii nedeclarate. Ieri au fost finalizate verificările în cazul a patru societăți comericiale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei.
 
Potrivit IGI, la data de 3 octombrie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul a patru societăți comerciale.
 

„Ca urmare a verificărilor efectuate, într-un caz nu s-a impus luarea unor măsuri, iar într-un alt caz, reprezentantul societății a fost sancționat cu avertisment.
 
În celelalte două situații au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (O societate comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă pe teritoriul României, fără aviz de angajare sau detașare, un cetățean din Nepal. Cealaltă societate a fost sancționată cu suma de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă un bărbat din Kenya, care avea dreptul de ședere temporară expirat)“ - au mai precizat reprezentanții IGI.

 Citește și: 

Rezultate obținute de polițiștii de Imigrări în ultimele 72 de ore
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii