Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportul de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului contestat la CNSC. Se cere reevaluarea ofertelor!

ro

11 Jun, 2022 00:00 1208 Marime text

 
  • Este vorba despre contractul de concesiune având ca obiect transportul de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului, pe ruta Saturn-Olimp
  • CNSC a admis în parte, contestaţia și a decis anularea procesului-verbal privind analizarea documentelor de participare, a propunerilor tehnice, a propunerilor financiare și aplicarea criteriului de atribuire și raportul procedurii precum și adresele autorității contractante de comunicare a rezultatului procedurii
  • Primăria Mangalia este obligată să reia procedura de achiziţie publică, prin reevaluarea ofertelor depuse de Litoral Sud M 8899 SRL și Ariel MLA SRL
 

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor(CNSC) a adoptat decizia nr. 1095/C7/978 la contestația nr. 15/22.04.2022, formulată de către Litoral Sud M 8899 SRL, cu sediul în Roșiori de Vede, împotriva rezultatului unei proceduri de achiziție publică organizată către Primăria Mangalia.

Este vorba despre licitația deschisă în vederea atribuirii contractului de concesiune având ca obiect „Concesionarea serviciului de transport de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului, pe ruta Saturn-Olimp”.

Litoral Sud M 8899 SRL a solicitat admiterea contestației, reevaluarea ofertelor și declararea ofertei sale ca fiind câștigătoare.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis în parte, contestaţia și a decis anularea procesului-verbal nr. 29029/20.04.2022 privind analizarea documentelor de participare, a propunerilor tehnice, a propunerilor financiare și aplicarea criteriului de atribuire și Raportul procedurii nr.29029/20.04.2022, precum și adresele autorității contractante de comunicare a rezultatului procedurii.

Totodată, Consiliul obligă Primăria Mangalia la reluarea procedurii de achiziţie publică, prin reevaluarea ofertelor depuse de Litoral Sud M 8899 SRL și Ariel MLA SRL, cu respectarea întocmai a celor consemnate mai sus, a documentației de atribuire și a legislației aplicabile privind concesiunile, în termen de 10 zile de la data primirii prezentei decizii.

Totodată, CNSC obligă municipalitatea din Mangalia să comunice ofertanților rezultatul reevaluării potrivit legislației privind concesiunile și a respins capătul de cerere din contestația formulată de Litoral Sud M 8899 SRL privind declararea câștigătoare a ofertei acesteia, ca inadmisibilă.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Societatea Marcon Star controlată de familia Butnaru, descalificată de Comisia de atribuire a serviciilor de transport de persoane în județul Constanța. Procedura pentru lotul III va fi reluată

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii