Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transformă-ți sufrageria într-un spațiu de relaxare

ro

14 Feb, 2022 13:44 1283 Marime text

Sufrageria este locul în care te retragi seara pentru discuțiile referitoare la ce s-a petrecut în decursul zilei, locul în care sunt găzduite petrecerile și întâlnirile cu familia și prietenii care trec pragul casei, locul în care poți desfășura mare parte a activităților zilnice.
Dar, înainte de toate, sufrageria este locul în care te relaxezi, locul în care îți dorești să ai parte de momentele de liniște, de momentele în care ai vrea să te recuperezi pentru a te pregăti de noi aventuri zilnice. Iată cum poți transforma această încăpere în spațiul ideal pentru relaxare și petrecere cât mai plăcută a timpului liber. 

Creează atmosfera dorită

Culorile alese, obiectele care îți sunt dragi și care ai dori să nu lipsească din încăpere, tablouri, cărți sau obiecte de preț, o sursă de muzică pe care să o asculți în surdină, oricare dintre acestea ar putea reprezenta elementul-cheie care ar putea crea atmosfera dorită în această încăpere atunci când dorești să te relaxezi. Pentru că televizorul nu trebuie să lipsească dintr-o încăpere modernă, nu uita să alegi o comodă TV practică, dar în același timp cu un aspect plăcut, care să se potrivească atmosferei create și designului dorit. 

Obiectele de mobilier potrivite la locul potrivit 

Canapeaua, vedeta sufrageriei, poate să nu fie suficientă atunci când vrei să creezi un spațiu modern și plăcut pentru relaxare în același timp. Alături de aceasta poate sta foarte bine un fotoliu wing într-un stil modern, care să ofere încăperii o notă rafinată, dar care să îți permită, totodată, să te răsfeți în momentele în care simți că ai, într-adevăr, nevoie să petreci clipe plăcute în liniștea casei tale. 

Sursele de iluminat potrivite în fiecare colț al încăperii 

Deși lumina principală dintr-o încăpere este cea care joacă un rol important, pentru momentele de relaxare poți avea nevoie de surse auxiliare de lumină. Dacă vrei să petreci câteva clipe de liniște într-o atmosferă liniștitoare, poți alege luminile individuale pe care să le aprinzi în diferite colțuri ale încăperii. O lampă pentru citit, o aplică în stilul încăperii pusă pe un perete, oricare dintre acestea te poate ajuta să creezi atmosfera dorită și să beneficiezi din plin de momentele libere într-un mod cât mai plăcut. 
Pentru a fi o încăpere perfectă, nu uita să îi oferi sufrageriei acea notă distinctă care ar trebui să caracterizeze întreaga locuință, astfel încât să simți că fiecare colț al casei îți aparține.

Sursa foto: Photographee.eu / Shutterstock.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii