Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

4 sfaturi pentru a include un colțar de bucătărie în designul casei dvs.

ro

04 Apr, 2022 18:20 1393 Marime text

Bucătăriile personalizate vin în toate formele și dimensiunile. Unele sunt bucătării de tip "eat-in", care dispun de insule sau de contoare care permit luarea de locuri. Unele bucătării sunt suficient de mari și deschise pentru a include o masă mică independentă, în timp ce altele sunt adiacente zonei de sufragerie a unei case.
 
Totuși, o altă caracteristică populară în multe modele de case personalizate este un colț confortabil pentru micul dejun în bucătărie sau în apropierea acesteia. Aceste colțare de bucătărie pentru micul dejun sunt o completare excelentă a designului unei case personalizate, deoarece pot servi la exploatarea potențialului unui spațiu altfel subutilizat. De asemenea, ele oferă o mulțime de funcționalitate, pe lângă faptul că arată foarte bine! Iată câteva sfaturi pentru a include un colțar de bucătărie în designul casei dvs. personalizate:
 

1. Gândiți-vă la stilul colțarului pentru micul dejun

Este important să luați în considerare stilul colțișorului dvs. de mic dejun. Pentru a încorpora aspectul și designul colțului pentru micul dejun în bucătăria dvs. și pentru a vă asigura că acesta se va potrivi cu restul casei, este important să luați în considerare decorul și estetica bucătăriei, sufrageriei și a altor zone adiacente din noua dvs. casă. Un colțar de bucătărie personalizat este o oportunitate de a face ceva creativ, dar rezultatul final ar trebui să fie un design care se potrivește cu restul stilului de design interior din casa dvs.
 
Dacă încercați să creați o bucătărie de fermă în casa dvs. personalizată, este posibil să doriți să proiectați blatul barului pentru micul dejun pentru a arăta ca un bloc de măcelărie din lemn greu. Cel puțin, veți dori să vă asigurați că aceste colțare de bucătărie pentru micul dejun urmează tema de fermă a restului bucătăriei dumneavoastră. Scaunele pe care le veți alege vor fi, de asemenea, determinate în parte de tema pe care o alegeți. Dacă alegeți scaune, taburete, o bancă sau o combinație de scaune poate depinde de înălțimea blatului din colțul pentru micul dejun. În plus, stilul acestor opțiuni de scaune ar trebui să fie congruent cu restul temei de design.
 

2. Luați în considerare cine va folosi colțul pentru micul dejun

Mărimea și chiar locația unor colțare de bucătărie de mic dejun personalizat va depinde de câte persoane locuiesc în casă. Tipul și cantitatea de scaune pot fi, de asemenea, determinate de numărul de persoane care vor folosi colțul la un moment dat. Pentru casele cu familii numeroase, ar trebui să se aloce un spațiu mai mare pentru colțul pentru micul dejun.
 
Pe lângă faptul că trebuie să luați în considerare cine va folosi colțarul pentru micul dejun, este important să luați în considerare și modul în care va fi folosit. De exemplu, este aceasta o zonă în care mai mulți copii vor mânca înainte de a pleca la școală în fiecare dimineață? Intenția este ca acest spațiu să devină un loc pentru meditații matinale liniștite la o cafea proaspătă, sau preferați să faceți acest lucru pe colțare de living?
 
Acești factori vor influența dimensiunea și forma unor colțare de bucătărie pentru micul dejun, tipul de scaune pe care îl alegeți și chiar materialele folosite pentru a-l construi și decora. Poate că partenerul (sau companionii dumneavoastră cu patru picioare vă vor însoți în timpul timpului de liniște de dimineață? În acest caz, colțul pentru micul dejun ar trebui să includă un spațiu destinat unui pat confortabil pentru animale de companie.
 

3. Includeți lumină naturală de la o fereastră

Beneficiile iluminării naturale sunt multe. În primul rând, o iluminare naturală adecvată într-o casă poate îmbunătăți atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. În al doilea rând, iluminatul natural poate oferi și beneficii de economisire a energiei. O fereastră în zona colțarului pentru micul dejun poate ilumina zona și poate diminua nevoia de lumină artificială în anumite porțiuni ale zilei.
 
O fereastră poate contribui, de asemenea, la furnizarea beneficiilor aduse de acele raze de dimineață, care sunt aproape imposibil de reprodus în mod artificial. De multe ori, colțurile pentru micul dejun sunt spații mai mici și confortabile. Adăugarea unei ferestre va ajuta la deschiderea spațiului și va oferi o priveliște spre exterior fără a diminua senzația de intimitate a zonei.
 

4. Adăugați o altă opțiune de iluminare

Chiar și colțurile pentru micul dejun cu surse de lumină naturală adecvate vor trebui să aibă câteva opțiuni de iluminare suplimentare. În perioadele din an în care lumina zilei este rară, este posibil să folosiți adesea acest spațiu înainte ca lumina naturală să fie disponibilă. Lucrul grozav în legătură cu adăugarea de lumini în zona colțarului pentru micul dejun este că alegerile de iluminat pe care le faceți pot servi la îmbunătățirea aspectului și a senzației acestei zone din noua dvs. casă.
 
Există multe opțiuni de corpuri de iluminat, de la iluminat în stil candelabru și iluminat cu pandantiv până la aplice de perete, lămpi încastrate și nu numai. Stilul de lumini și corpurile de iluminat pe care le alegeți pot îmbunătăți tema de decor din casa dvs. și pot oferi o atmosferă și mai confortabilă. Luminile pot fi instalate pe variatoare, astfel încât atmosfera colțișorului pentru micul dejun să poată fi menținută, oferind în același timp și opțiunea unui spațiu foarte bine luminat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii