Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier va fi restricționat total Constanța. Continuă lucrările pe strada Nicolae Iorga

ro

11 May, 2021 10:12 1464 Marime text
  • Continuă lucrările de recondiționare a carosabilului pe strada Nicolae Iorga.
  • Traficul rutier va fi restricționat total pe sectoarele de drum pe care se lucrează.
Pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Tomis, se asfaltează spațiile destinate parcării autovehiculelor, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16:00.

Utilajele de frezare vor acționa în această noapte pe porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19:30-06:00.

De miercuri noaptea, va demara cea de-a doua etapă a procesului de recondiționare a carosabilului. Lucrările de asfaltare se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 19:30-06:00, pe sectoarele de drum pe care se intervine.

Miercuri, 12 mai, nu se va circula pe tronsonul cuprins între strada Panselei și bulevardul Tomis.

Joi, 13 mai, nu va fi permisă circulația pe porțiunea delimitată de bulevardul Tomis și strada Maramureș iar vineri, 14 mai, se închide tronsonul delimitat de strada Maramureș și bulevardul Mamaia.

Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga, pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Mamaia, sunt corelate cu implementarea măsurilor de resistematizare rutieră. Carosabilul va fi reconfigurat pentru a fi amenajate căi de rulare pentru biciclete și zone de parcare.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii