Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Tractor estimat la 70.000 de euro, căutat de autorităţile din Belgia, descoperit în PTF Borș II

ro

12 Dec, 2023 15:28 875 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat un cetățean român care a încercat să introducă în România un utilaj agricol, estimat la aproximativ 70.000 de euro, căutat de autorităţile din Belgia, transmite un comunicat din partea Poliției de Frontieră. 

În data de 10.12.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui automarfar cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România. În urma  controlului efectuat  s-a constatat că în interiorul semiremorcii se află un utilaj agricol marca John Deere.

După efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că tractorul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în urmă cu o zi înainte de constatarea colegilor noştri (09.12.2023).

Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoștință despre faptul că tractorul este căutat de autorități, a mai punctat sursa citată. 

Drept urmare, tractorul în valoare estimată de aproximativ 70.000 de euro a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.


Citește și:


Poliția de Frontieră RomânăAutoturism în valoare de 30.000 de euro, căutat de autoritățile croate, depistat în PTF Petea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii