Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră Română Autoturism în valoare de 30.000 de euro, căutat de autoritățile croate, depistat în PTF Petea

ro

10 Dec, 2023 12:21 678 Marime text
Sursa foto: Poliția de Frontieră Română
  • Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un autoturism marca Opel Zafira, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Croația.
     
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un autoturism marca Opel Zafira, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Croația, transmite un comunicat din partea Poliției de Frontieră Română.

Ieri, 9 decembrie 2023, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare,s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din România un cetățean român, domiciliat pe raza județului Alba. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, conducea un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Croația.

Cu ocazia efectuării unor verificări suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autovehiculul este căutat de autoritățile din Croația, având mențiunea bun căutat pentru confiscare. Alerta a fost emisă de autoritățile croate la data de 24 noiembrie 2023.

Autoturismul, în valoare de 30.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalul verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Poliția de Frontieră: 58 de cetățeni străini, depistați în tentativă de trecere ilegală a frontierei (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii