Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vama Veche Polițiștii au descoperit bijuterii într-un autocar sosit din Turcia

ro

17 Feb, 2021 11:45 1824 Marime text
  • Bijuterii în valoare de aproximativ 24.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, bijuterii în valoare de aproximativ 24.000 lei.
 
În data de 16.02.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.
         
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit asupra unei pasagere, ascunse în îmbracămintea acestei, 102 grame bijuterii din metal galben și 118 grame bijuterii din metal alb.   

Bijuteriile aparțineau unui cetăţean român, de sex feminin, în vârstă de 49 de ani. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține autorizație de comercializare sau documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Polițiștii de frontieră au aplicat persoanei în cauză, amendă contravențională în valoare de 5.000 lei, iar produsele, în valoare de aproximativ 24.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii