Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:00 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit călcat pe cap de un autocar, la Ovidiu Totul despre societatea căreia îi aparţine vehiculul

ro

10 Jul, 2015 00:00 3076 Marime text
Gavril Constantin, de 65 de ani, din localitatea Ovidiu, şi-a găsit sfârşitul, miercuri, în jurul prânzului, fiind călcat pe cap de autobuzul în care încerca să urce.
 
Tragedia s-a întâmplat pe DN 2A, în localitatea Ovidiu. Potrivit poliţiştilor, bărbatul aştepta autobuzul lângă biserică. Când autobuzul a ajuns în staţie, bărbatul a alergat spre vehicul, încercând să urce. Însă şoferul, un bărbat de 52 de ani, din Constanţa, ce conducea autovehiculul dinspre municipiul Constanţa către localitatea Lumina, nu l-a observat, şi a pornit maşina, acroşându-l pe bărbatul de 65 de ani, care s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roțile autobuzului. Șoferul a oprit imediat maşina, însă călătorii au rămas înmărmuriţi când au văzut ce se întâmplase. Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiştii rutieri şi un echipaj de la Ambulanță. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva bărbatului viața. Scena tragediei a fost înregistrată de camerele de vedere de vizavi. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morgă, pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exacta a condițiilor în care s-a produs accidentul, pe numele şoferului fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Autocarul aparţine societăţii Transevren SRL

 
Autocarul sub roţile căruia şi-a găsit sfârşitul bărbatul de 65 de ani aparţine societăţii Transevren SRL. Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 9 iulie 2015, firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Caraiman. Capitalul social subscris este de 3.000.000 de lei, integral vărsat, compus din 300.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în societate sunt: Cheşpi Ergean, născut pe 31.03.1969, în comuna Albeşti, care deţine 30.000 de părţi sociale (10% din capitalul social), şi Omer Semira, născută pe 22.01.1963, în satul Cotu Văii, cu 270.000 de părţi sociale (90% din capitalul social). Administratorul societăţii a cărei activitate principală constă în „alte transporturi terestre de călători“ este Omer Semira.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Omer Semira mai este asociată în Consens Company SRL, Falcon Travel SRL, Moment Travel SRL şi Vicona Canache Societate în nume colectiv (în prezent radiată). În anul 2014, potrivit date-financiare.ro, societatea cu 98 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 11.783.418 de lei şi un profit net de 92.452 de lei.
 
Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii societăţii Transevren SRL, dar la numărul de telefon din fişa de pe Registrul Comerţului nu a răspuns nimeni. De asemenea, am trimis şi un SMS prin care ceream detalii cu privire la accidentul de ieri, dar nu am primit niciun răspuns. De asemenea, nici la numărul de telefon fix postat pe site-ul societăţii Transevren SRL nu a răspuns nimeni, apelul fiind făcut în jurul orei 16.00.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oana 10 Jul, 2015 11:48 In general, e un serviciu bun acest Transevren, dar e mult prea scump!!!