Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TINIMTEX a ajuns la cea de-a 47-a editie

ro

11 May, 2010 03:32 2058 Marime text
ccina.jpgAnul acesta participă 295 de producători şi importatori din toată ţara, care vor ocupa 8000 de mp, în cinci locaţii de expunere din staţiunea Mamaia

În perioada 12-17 mai, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în colaborare cu Federaţia Patronală a Textilelor, Confecţiilor şi Pielăriei FEPAIUS, organizează cea de-a 47-a ediţie a Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX.

Evenimentul va avea aloc în mai multe puncte din staţiunea Mamaia, cum ar fi: Pavilion Expoziţional (parter: confecţii textile adulţi, etaj: confecţii, lenjerie, articole copii, decoraţiuni interioare), hotel Perla (confecţii textile adulţi), hotel Doina (încălţăminte şi marochinărie), hotel Victoria (încălţăminte şi marochinărie) şi Tenis Club IDU (confecţii piele şi blană). Mihai Daraban, preşedintele CCINA a vorbit despre contextul economic nefavorabil, care a făcut ca TINIMTEX-ul, cel mai mare târg de profil din ţară, să adune mai puţini expozanţi decât în anii trecuţi. „Producţia internă a scăzut, datorită comenzilor din ce în ce mai diminuate ale partenerilor străini, de aici şi rata tot mai crescută a şomajului de pe această piaţă a muncii şi consumul din ce în ce mai mic al acestor categorii de produse pe piaţa internă, un cerc vicios din care sperăm să ieşim cât mai curând. Chiar şi în aceste condiţii, am reuşit, cu mari eforturi, să reunim un număr total de 295 de producători şi importatori din toată ţara, ocupând 8000 de mp, în cinci locaţii de expunere din staţiunea Mamaia. Numărul, totuşi mare, de participanţi şi al saloanelor ocupate, ne demonstrează faptul că acest târg se bucură de o notorietate pe piaţa expoziţiilor", a declarat preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură. Cei mai mulţi expozanţi vin din Bucureşti (25%), urmaţi de cei din Constanţa şi Iaşi (15%), dar şi din Arad, Suceava, Braşov şi Neamţ. Prin participarea la TINIMTEX, firmele expozante îşi vor putea prezenta noile colecţii de primăvara-vara şi, totodată, vor beneficia atât de comunicarea directă intre producător şi comerciant, cât şi de posibilitatea de a analiza piaţa concurenţială. Târgul poate fi vizitat în perioada 12 - 15 mai între orele 10.00 şi 20.00 şi pe 16 mai de la 10.00 la 16.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii