Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța. Ce constănțeni au rămas fără apă caldă și căldură

ro

23 Feb, 2024 09:22 634 Marime text
 Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de cuplare a circuitelor de retea nou reabilitate pe tronsonul str. Ștefan cel Mare si PT 41 (Liceul Mircea cel Bătrân).

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si încalzire către urmatorul punct termic PT5(Bld. Tomis nr 67 bl S2 sc B ) începând din dimineața zilei de 23.02.2024.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 14 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
 
Vă mulțumim de înțelegere!- a mai punctat Termoficare Constanța. 


TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.


Citește și:

UPDATE. Reluarea furnizării energiei termice în Constanța. Anunț important pentru consumatorii afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii