Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Reluarea furnizării energiei termice în Constanța. Anunț important pentru consumatorii afectați

ro

21 Feb, 2024 17:13 634 Marime text


Având în vedere finalizarea lucrărilor tehnologice la instalația provizorie de furnizare a energiei termice, lucrări desfășurate în conformitate cu proiectul “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa II” s-a început încărcarea instalației în scopul reluarii furnizării energiei termice.

Estimăm că astăzi, 21.02.2024 , în jurul orei 18:00, consumatorii arondați punctului termic PT 137 afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, o puteți comunica în program NON-STOP la Dispeceratul  Termoficare Constanța SRL, telefon nr. 0241.616.792.

Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării.

Vă mulțumim pentru înțelegere!- transmit reprezentanții Termoficare Constanța SRL. 

UPDATE 

Având în vedere finalizarea lucrărilor tehnologice la instalația provizorie de furnizare a energiei termice, lucrări desfășurate în conformitate cu proiectul “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa III” s-a început încărcarea instalației în scopul reluarii furnizării energiei termice.

Estimăm că astazi, 21.02.2024 , în jurul orei 19:00, consumatorii arondați punctului termic PT 17A(Biblioteca Județeană) afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de energie termică, transmit reprezentanții Termoficare Constanța SRL. 


 
Citește și:

Termoficare Constanța, anunț despre lucrările desfășurate pentru eliminarea unor avarii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii