Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de dare de mită oprită în timp real! Sumele cu care un șofer a încercat să mituiască Poliția

ro

06 Oct, 2023 17:00 1128 Marime text
foto: Facebook/ Sindicatul Europol
Sindicatul Europol salută integritatea polițiștilor din Biroul Rutier Satu Mare! Un conducător auto a încercat să mituiască echipajul rutier cu 50 euro, iar apoi cu 100 euro, pentru a scăpa de sancțiuni.

Cu toate acestea, polițiștii au refuzat cu fermitate și au solicitat intervenția structurii de anticorupție


Iată postarea de pe pagina de Facebook Sindicatul Europol:
 
Un echipaj rutier din cadrul Biroului Rutier Satu Mare a oprit un conducător auto care circula pe contrasens. Pentru această faptă, colegii i-au adus la cunoștință că legea prevede și obligativitatea aplicării măsurii complementare de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice.
 
În timp ce polițistul scria procesul verbal, conducătorul auto s-a prezentat la geam cu o bancnotă de 50 euro, “ca să fie bine, să nu fie rău”. Colegul nostru i-a spus să aștepte la mașină și să renunțe la intenția sa pentru că s-ar putea să îi complice existența.
 
Însă șoferul, nu numai că nu a ținut cont de primul avertisment, dar s-a prezentat a doua oară cu o sumă de 100 euro și cu o insistență și mai mare.
 
În cele din urmă, polițiștii au solicitat intervenția structurii de anticorupție care l-a ridicat pe conducătorul auto care nu a recunoscut nimic…până când a fost pus în fața imaginilor de pe bodycam-ul polițiștilor.
 
Acum, șoferul, nu numai că nu va avea dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de timp, dar va trebui să își gestioneze și dosarul penal pentru “dare de mită”.
 
Îi felicităm pe cei doi colegi, Ionuț la puterea a doua, pentru integritate și pentru modul în care au gestionat situația. Sperăm să nu fie uitați peste 2 luni când se vor acorda “Oscarurile” la IPJ Satu Mare.- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Urmărire spectaculoasă în trafic. Implicat un șofer cu permisul anulat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii