Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire spectaculoasă în trafic. Implicat un șofer cu permisul anulat

ro

05 Oct, 2023 08:28 884 Marime text
La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 23:45, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii orașului Măgurele au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care fusese înregistrat cu aparatul radar, circulând cu viteza de 85 de km/h, pe un tronson de drum, din localitatea Jilava, unde limita maximă de viteză este de 50 km/h.

Întrucât persoana care conducea autoturismul nu a oprit, polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului, care și-a continuat deplasarea până în  București, pe Soseaua Giurgiului, unde a oprit în dreptul unui imobil, informează IPJ Ilfov. 

Imediat, din autovehicul a coborât un bărbat, care a fugit, încercând să scape de urmărire, pentru a nu fi prins.

Polițiștii l-au somat legal și au folosit armamentul din dotare,  executând un singur foc de avertisment, în plan vertical, context în care,  au reușit prinderea și imobilizarea persoanei respective.

La solicitarea organelor de poliție, bărbatul de 30 de ani, a refuzat testarea cu aparatele din dotare, în vederea stabilirii prezenței în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, și a fost condus la un spital din București, unde i-au fost recoltate probe  biologice, a mai punctat sursa citată. 

În cadrul activităților de verificare, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul respectiv figurează cu dreptul de a conduce autovehicule, anulat.

În cauză, a fost deschis dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma probatorului administrat, polițiștii orașului Măgurele au dispus măsura preventivă  reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul respectiv, iar astăzi, 4 octombrie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Citește și:

ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii