Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:25 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Te cunosc de undeva! la final. Câștigătorul este un artist din Constanța. Ce premiu a luat

ro

20 Nov, 2016 05:20 3232 Marime text
Eminem i-a purtat noroc! Șerban Copoț câștigă cea de-a unsprezecea ediție a noului sezon „Te cunosc de undeva”, scrie pe portalul său antena1.ro!
 
Ruleta a decis că trebuie să intre în rolul celebrului rapper Eminem și, așa cum ne-a obișnuit, Șerban a făcut tot posibilul pentru a se deghiza cât mai bine.
 
A fost cel mai bun dintre cei buni și asta i-a adus victoria!
 
 Cum funcționează concursul
 
Te cunosc de undeva! este versiunea românească a emisiunii Your Face Sounds Familiar. Juriul sezonului 10 al proiectului este format din Andrei Aradits, Ozana Barabancea , Andreea Bălan și Aurelian Temișan, potrivit wikipedia.
 
Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012 și a fost difuzat pe postul Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș.
 
Format
Emisiunea constă în provocarea unor celebrități de a interpreta diferiți artiști muzicali săptămânal, aleși de către o "ruletă". Artiștii sunt apoi notați de către juriu.
 
Fiecare celebritate "se transformă" în alt artist în fiecare săptămână și interpretează o piesă muzicală, deasemenea acesta trebuie să și interpreteze dansul artistului respectiv. "Ruleta" poate să aleagă orice artist tânăr sau bătrân sau chiar un artist de sex opus sau decedat.
 
Jurizare
Concurenții primesc puncte de la juriu și de la concurenți, pe baza interpretării piesei muzicale și a dansului.

După interpretarea tuturor concurenților, juriul acordă puncte, nota maximă fiind 12 (maximul posibil este de 48) puncte, în timp ce concurenții acordă câte 5 puncte artistului preferat.
 
Concurentul cu cel mai mare punctaj, la finalul ediției, câștigă și primește 1000 de euro pentru a fi donat. La finalul sezonului, celebritatea câștigătoare va primi 15.000 de euro.
 
Sursa foto: antena1.ro

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii